از طراحی تا اجرای نما با معماری زال

شرکت معماری زال با بیش از 7 سال سابقه در طراحی و اجرای انواع پروژه های ساختمانی و پیشرو در مدل سازی دقیق برای اجرا با به روز ترین نرم افزارهای معماری،مفتخر به ارایه تمامی خدمات در تمامی شاخه های ساختمانی می باشد.

به دنبال طراحی نما، برای چه کاربری هستید؟

طراحی نما ویلا

طراحی نمای ویلا

طراحی نما ساختمان

طراحی نمای ساختمان

طراحی نما به سبک گروه معماری زال

طراحی نما متناسب با سلیقه و بودجه شما

بعد از عقد قرار داد طراحی نما با شرکت معماری زال، طراحان و معماران شرکت معماری زال با هماهنگی کارفرما از شرایط پروژه بازدید خواهند کرد تا متر و برآورد دقیق از پروژه بگیرند. ابعاد پنجره ها،ورودی و موقعیت ساختمان عناصری هستند که در طراحی نما بسیار تاثیر گذار می باشند که قبل از شروع طراحی نما باید مورد بررسی قرار گیرند تا طرح نما به صورت دقیق و با نورپردازی ایده آل انجام شود.

تفاوت طراحی ویلا با گروه معماری زال

بازدید و مشاوره رایگان

بازدید و مشاوره رایگان

zalarc icon 1

مدل سازی دقیق طراحی نما

متخصص در تمامی رشته های ساختمان

طراحی 3d نما با بالاترین جزئیات گرافیکی

حداکثر دقت و ایمنی در نظارت و اجرا

متعهد به کارفرما

طراحی نما 

طراحی نما برای یک ساختمان فرآیند دقیقی است که طراح نما برای تجسم ظاهر بیرونی یک ساختمان با در نظر گرفتن عوامل مختلفی مانند نیازهای کاربر، یکپارچگی سازه، شرایط آب و هوایی که با رعایت مقررات شهرداری منطقه انجام می شود. نما یکی از مهم ترین عناصر خارجی هر ساختمان را نشان می دهد که نقشی کلیدی در چگونگی نگهداری انرژی در داخل ساختمان را انجام می دهد. به طور قابل توجهی، ظاهر بیرونی یک ساختمان نه تنها برای ساکنان آن بلکه برای محیط اطراف نیز اهمیت دارد.

طراحی نما

طراح نما  به طرز ماهرانه ای تضمین می کند که جزئیات معماری ساختمان قابل تشخیص و از نظر بصری جذاب باشد، به طوری که هم از راه دور و هم نزدیک از مشاهده شود. اصطلاح “نما” از کلمه فرانسوی “facia” گرفته شده است که خود از  “façade” به معنای “صورت” یا “جلو” سرچشمه گرفته است. در ابتدا در زبان انگلیسی به جلو یا روی یک ساختمان اطلاق می شد. با این حال، بعداً مفهوم دیگری را اتخاذ کرد که مربوط به پنهان کردن چیزی در پشت یک ظاهر فریبنده است، شبیه به شخصی که احساسات واقعی خود را پنهان می کند.این حالت دقیقا در ساختمان است که ظراحی معماری نما روی سازه ی ساختمان را می پوشاند و باعث بروز زیبایی در ظاهر ساختمان می شود.

طراحینما

اهمیت طراحی نمای ساختمان برای زیبایی شهر

در گذشته، اهمیت نماهای ساختمان آنچنان مورد توجه افراد قرار نمی گرفت و طراح نما به دلیل عوامل مختلف برای بسیاری از مردم کلمه آشنایی نبود. امروژه،با گسترش سریع شهرها و آرزوی روزافزون برای شهرنشینی، طراحی نما در معماری امروزه به یک زمینه تخصصی و بسیار مورد توجه تبدیل شده است. قابل توجه است که اهمیت نمای ساختمان فراتر از مناطق شهری است و برای ویلاها نیز از اهمیت یکسانی برخوردار است.

وجود یک طراح نما حرفه ای و ماهر یک نمای زیبایی طراحی کند و آن را اجرا کند اهمیت بسیار زیادی دارد. بی توجهی به طراحی نمای ویلا می تواند منجر به مشکلات مهمی شود، زیرا ویلا ممکن است در محیط اطراف خود زیبایی لازم را نداشته باشد و چشم انداز خوبی ایجاد نکند. بنابراین، تاکید بر طراحی نما در دوران مدرن بسیار مهم است تا اطمینان حاصل شود که ساختمان ها و ویلاها به طور یکپارچه با محیط خود ترکیب می شوند، به طوری که هم زیبایی بصری را ایجاد کنند و هم با محیط اطراف خود تطبیق پیدا کند.

طراحی نما در معماری

اصول طراحی نما در معماری

طراحی نمای ساختمان از آنجایی که هویت ساختمان را مشخص می کند و عنصر اصلی جذابیت بصری آن است، از اهمیت بالایی برخوردار است. تجربه کاربری اولیه یک ساختمان توسط نما شکل می گیرد و آن را به طور قابل توجهی بر بینندگان تأثیر می گذارد. به عنوان مثال نمای یک ساختمان تجاری با نمای یک ساختمان مسکونی تفاوت های زیادی دارد و یک طراح نما حرفه ای این تمایز را در طراحی خود لحاظ می کند.

در فرآیند طراحی بیرونی نما، داشتن درک جامع از سبک های مختلف ساخت و ساز، مصالح قابل دسترس و کاربردهای آنها بسیار مهم است. یک طراح نما  به طرز ماهرانه ای مواد مناسب را برای ایجاد شکل های هماهنگ و متمایز با معیارهای نمای ساختمان ترکیب و استفاده می کند.

علاوه بر این، هنگام طراحی نمای ساختمان باید به آب و هوای منطقه، موقعیت جغرافیایی، محدودیت های بودجه و بافت شهری توجه دقیقی داشت. عدم انتخاب مناسب می تواند منجر به آسیب های جبران ناپذیری هدر رفتن منبع مالی شود.

حتی اگر ساختمان دارای ویژگی های ساختاری و داخلی مناسبی باشد، طراحی نما نامناسب می تواند منجر به عدم توجه مردم به ساختمان شود. بنابراین، در طراحی و اجرای نمای ساختمان، عوامل تاثیرگذار متعددی باید به دقت در نظر گرفته شود، یکی از این عوامل مهم بر دوش طراح نما است عوامل طراحی را طوری ایجا کند که مطابق قوانین و ضوابط شهرداری باشد.

قبل از اجرا، کلیه نقشه های نما نیازمند مجوزها و تاییدیه های لازم از شهرداری می باشد. میزان پایبندی به معیارها به طور قابل توجهی بر سرعت فرآیند تأیید تأثیر می گذارد.

توجه به این نکته ضروری است که طراحی نمای بیرونی ساختمان به طور قابل توجهی بر ارزش کلی ساختمان و جذابیت بصری آن تأثیر می گذارد که همه این ها وابسته به یک طراحی نمای ایده آل است که تمام جزئیات آن برای اجرا کاملا لحاظ شود.

روند طراحی نما با گروه معماری زال

شرکت زالارک مجوعه ی بی نظیری از طراح نما است که تجربه زیادی در زمینه طراحی نمای ساختمان دارند و متعهد به ارائه حرفه ای پروژه شما و تضمین بالاترین کیفیت و کارایی و در عین حال بهینه سازی هزینه ها می باشد.

با دریافت درخواست مشتری برای طراحی نمای ساختمان، طراحان ما به سرعت از محل پروژه بازدید می کنند تا درک جامعی از ساختار موجود به دست آورند. این برداشت اولیه در حصول اطمینان از همسویی دقیق طراحی نما با شرایط خاص ساختمان بسیار مهم است.

متعاقباً کاتالوگ ها و نمونه پروژه های قبلی را در اختیار مشتری قرار می دهیم و به آنها اجازه می دهیم سبک، مصالح و عناصر مورد نظر را برای نمای ساختمان خود انتخاب کنند. در این فرآیند، طراحان ما یک فاکتور اولیه تقریبی را نیز ارائه می‌دهند و بینشی در مورد مواد و هزینه‌های اجرا ارائه می‌دهند و مشتری را قادر می‌سازد تا بودجه تقریبی طراحی بیرونی خود را بسنجد.

گروه معماری زال برای طراحی نما از نرم افزار رویت استفاده می کنند تا زیبایی نما را به صورت یک رندربرای کارفرما ارایه دهد و در عین حال با دقیق ترین جزئیات اجرایی مثل چگونگی اجرای سازه روی نما به صورت سه بعدی و دو بعدی که به اجرای راحت و دقیق سازه بسیار کمک می کند. در آخر به همراه ارایه نقشه های فاز 2 یک لیستوفر برای شما فراهم می کند که هزینه های دقیق مصالح کاربردی در نما محاسبه شود.

در شرکت زالارک درخواست کارفرما تایید طرح های نمای شهرداری را تسهیل می کنیم. اما ذکر این نکته ضروری است که تمامی طرح های نمای ساختمانی که توسط گروه معماری زال اجرا می شود، کاملاً از مقررات طراحی شهرداری و استانداردهای مهندسی پیروی می کنند.

برای مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر، مشتریان می توانند از طریق شماره تماس های موجود در وب سایت ما با ما در ارتباط باشند. علاوه بر این، اشتراک‌گذاری اطلاعات تماس در صفحه تعیین‌شده، کارشناسان ما را بر آن می‌دارد تا فوراً تماس بگیرند.

نکات مهمی که طراح نما باید آن را در نظر بگیرد

1.اقلیم و شرایط مختلف جوی

یکی از عوامل اولیه ای که به طور قابل توجهی بر طراحی نمای ساختمان تاثیر می گذارد، اقلیم و شرایط آب و هوایی حاکم بر منطقه است. درک آب و هوا به تهیه مصالح ، نور مناسب، اندازه بازشوها سایر عناصر ضروری است که طراح نما باید آن را در نظر بگیرد. به عنوان مثال، ساختمان‌ها در مناطق شمالی و جنوبی یک کشور ممکن است از نظر ارتفاع کف، تعداد بالکن‌ها و دهانه‌ها و انتخاب مصالح متفاوت باشند. طراحی ساختمانی با ویژگی های شمالی دراگر در یک منطقه  جنوبی انجام شود و یا بالعکس، می تواند آسایش و رفاه ساکنان آن را به خطر بیندازد.

2.فرهنگ و تاریخ منطقه

بافت، فرهنگ و تاریخ یک منطقه نقشی اساسی در طراحی نما دارد. برخی از شهرها و مناطق دارای اهمیت تاریخی هستند، که نیاز به بررسی دقیق در هنگام برنامه ریزی ساخت و سازهای جدید دارند. در چنین مناطقی هر طرحی باید با میراث فرهنگی و معماری موجود هماهنگ باشد. به عنوان مثال، در شهرهای مهم تاریخی مانند یزد که با بافت با ارزش و قدیمی آن مشخص می شود، ساخت ساختمان های بلند با نمای مدرن یا کلاسیک اروپایی نامناسب بوده و از جذابیت بصری منطقه می کاهد. احترام به فرهنگ محلی و میراث معماری برای حفظ هویت منحصر به فرد منطقه حیاتی است.

3.در نظر گرفتن مذهب و سنت مردم منطقه در طراحی معماری نما

در مناطقی که بافت و فرهنگ سنتی و مذهبی دارند، باید با حساسیت به طراحی نما پرداخت. طراحی نماهایی با بازشوهای زیاد و بزرگ یا یک طراحی مدرن ممکن است با ارزش های محلی مطابقت نداشته باشد و مورد استقبال جامعه قرار نگیرد. در نظر گرفتن ارزش ها و هنجارهای فرهنگی منطقه برای ایجاد طرح هایی که به طور هماهنگ با محیط اطراف ترکیب شده و مورد قبول ساکنان قرار می گیرد ضروری است.

با ادغام این ملاحظات در فرآیند طراحی نما با جدیدترین روش ها، معماران و طراحان می توانند ساختمان هایی ایجاد کنند که نه تنها راحتی و عملکرد را فراهم می کند، بلکه به زیبایی بصری و میراث فرهنگی منطقه نیز کمک می کند.

عواملی که طراح نما باید در نظر بگیرد

1.در نظر گرفتن بودجه کارفرما قبل از طراحی نما

بودجه کارفرما یک عامل بسیار مهم است که باید در طراحی نما و همچنین اجرای آن به دقت مورد توجه قرار گیرد. بودجه اختصاص داده شده کیفیت مواد و طراحی کلی را تعیین می کند. نادیده گرفتن این جنبه از همان ابتدا می تواند منجر به طرحی فراتر از بودجه مشتری شود و در نتیجه با مشکلات اجرا و نارضایتی مواجه شود. برای طراحان و معماران ضروری است که برنامه های خود را با بودجه مشتری هماهنگ کنند تا از یک نتیجه موفق و رضایت بخش اطمینان حاصل کنند.

2.تطابق طراحی نما با سلیقه کارفرما

سلیقه مشتری به طور قابل توجهی بر ظاهر نما تأثیر می گذارد، اما باید با ملاحظات دیگر متعادل شود. در طول فرآیند طراحی، معماران می توانند با مشتریان همکاری کنند و ترجیحات آنها را در نظر بگیرند بدون اینکه به عملکرد ساختمان و سایر جنبه های ضروری آسیبی وارد شود. سلیقه مشتری ممکن است بر انتخاب سبک های طراحی مانند مدرن، کلاسیک یا مینیمال و همچنین انتخاب متریال تاثیر بگذارد. معماران می توانند با ترکیب ترجیحات مشتری به طور موثر، طرحی را ایجاد کنند که دیدگاه مشتری را برآورده کند و در عین حال شهرت حرفه ای خود را افزایش دهد.

3.توجه به کاربرد ساختمان در طراحی نما

عملکرد ساختمان نقش اساسی در طراحی نما دارد. نمای بیرونی باید به طور هماهنگ نمای داخلی را نشان دهد و هدف ساختمان را منعکس کند. به عنوان مثال، نمای یک بیمارستان باید با نمای ساختمان مسکونی یا کافی شاپ متفاوت باشد و هر نوع ساختمان دارای قوانین و محدودیت های خاصی است که بر طراحی نما تأثیر می گذارد. رعایت این ملاحظات تضمین می کند که کیفیت و ارزش کلی ساختمان بالا رود.

با در نظر گرفتن این عوامل حیاتی در طول فرآیند طراحی نما، معماران و طراحان می توانند نماهای زیبایی شناختی، کاربردی و مقرون به صرفه ایجاد کنند که با دیدگاه و نیازهای مشتری هماهنگ باشد و در عین حال موفقیت کلی پروژه را تضمین کند.

اصول طراحی نما

1.به کار بردن مصالحی که در برابر تغییرات آب و هوا مقاوم اند

محافظت از نما در برابر اثرات جوی مانند سرما و گرمای شدید برای یک طراحی موفق ضروری است. مصالح ساختمانی مختلف دارای ویژگی های متمایزی هستند و نما باید نه تنها از نظر زیبایی شناسی دلپذیر باشد بلکه در حفظ انرژی و جلوگیری از اتلاف انرژی نیز موثر باشد. این امر مستلزم استفاده از موادی با ضریب انتقال حرارت کمتر برای اطمینان از بهره وری انرژی است.

2.لحاظ کردن عایق صوتی در طراحی معماری نما

با توجه به موقعیت ساختمان، چه در مرکز شهر شلوغ، در امتداد یک بزرگراه با ترافیک، یا در یک منطقه صنعتی با آلودگی صوتی، نما می تواند به عنوان عایق و یک مانع محافظ در برابر اختلالات صوتی خارجی باشد. یک نمای خوب طراحی شده می تواند نفوذ صدای ناخواسته را به حداقل برساند و یک محیط داخلی راحت برای ساکنین ایجاد کند.

3.برقراری ارتباط بین محیط داخل و بیرون

نمای ساختمان نه تنها به عنوان یک سپر محافظ در برابر محیط خارجی برای اجزای داخلی عمل می کند، بلکه نقشی حیاتی در برقراری ارتباط بین فضای داخلی ساختمان و دنیای بیرون دارد. طراحی ماهرانه نما اجازه ورود نور طبیعی را می دهد، فضای داخلی دلپذیری ایجاد می کند و مناظر بیرونی چشم نوازی را از داخل ساختمان ارائه می دهد.

4.وظیفه طراح نما در معرفی ساختمان

طراحی نما این قدرت را دارد که شخصیت مالک ساختمان و ساکنان آن را منعکس کند. حتی می تواند نشان دهنده موقعیت ملک و کاربری مورد نظر آن باشد. نما به عنوان چهره ساختمان عمل می کند که در معرض دید عموم قرار می گیرد. جذابیت زیبایی شناختی نما نه تنها شخصیت ساختمان را به نمایش می گذارد، بلکه مهارت هنری و کیفیت کار معمار و طراح نما را نیز برجسته می کند.

5.تاثیر طراحی نما بر زیبایی شهر

با توجه به اینکه نمای ساختمان یکی از وجوه درون شهری است، زیبایی یا عدم وجود آن می تواند زیبایی کلی منطقه را تحت تاثیر قرار دهد. بنابراین، طراحی ما و اجرای آن از اهمیت بالایی برخوردار است، زیرا می تواند بر فضای کل محل تأثیر بگذارد و به جذابیت بصری منظر شهری کمک کند.

6.تاثیر شرایط آب و هوا بر طراحی معماری نما

ظاهر هر ساختمان متاثر از موقعیت مکانی آن و شرایط محیطی اطراف آن مانند الگوهای آب و هوا، زلزله، باد و طوفان، آلودگی هوا و انتخاب مصالح مورد استفاده است. این عوامل منجر به ایجاد نماهای متنوع و متمایز بر اساس منطقه خاص می شود. نمای ساختمان در یک منطقه گرمسیری به دلیل نیازهای محیطی به طور قابل توجهی با نمای یک منطقه سردسیر متفاوت است.

7.ایمن بودن نما

رعایت نکات ایمنی در اجرای نمای ساختمان از اهمیت بالایی برخوردار است. درست از مرحله طراحی اولیه، جنبه های ایمنی باید در نظر گرفته شود. در ساختمان های بلند، ایمنی نما برای اطمینان از پایداری مصالح ساختمانی حیاتی می شود. شل بودن مصالح نما برای عابران پیاده و عابران خطری ایجاد می کند. اجرای اقداماتی برای ایمن سازی مصالح، مانند لنگر انداختن سنگ ها یا سایر اجزاء به طور ایمن به سازه ساختمان، ضروری است. در حالی که برخی از معماران ممکن است اقدامات ایمنی برای کاهش هزینه ها یا تسریع در ساخت و ساز را نادیده بگیرند، به خطر انداختن ایمنی غیرقابل قبول است، زیرا زندگی را به خطر می اندازد.

8.لحاظ کردن هویت  منطقه طراحی نما

شهرهای خاصی در کشور استانداردهای طراحی نمای ساختمان را با تمرکز بر حفظ هویت محلی و منطقه ای ایجاد کرده اند. مهندسان معماری مسئول طراحی و اجرای نما باید این استانداردها را رعایت کنند. حتی در غیاب دستورالعمل‌های خاص، اولویت‌بندی حفظ هویت‌های بومی و منطقه‌ای فواید بی‌شماری دارد، به‌ویژه از نظر جذابیت بصری و زیبایی‌شناختی. نماهایی که هویت بومی را منعکس می کنند و به آن احترام می گذارند، احساسات مثبت را برمی انگیزند و به تجربه ای خوشایند برای ناظران کمک می کنند.

 

9.ایجاد تناسب و تقارن به وسیله طراح نما

یکی از جنبه های اساسی طراحی نما ساختمان، اطمینان از اینکه نما به طور یکپارچه با محوطه سازی و فضاهای سبز اطراف ترکیب می شود. عدم دستیابی به یک ارتباط منسجم بین این دو می تواند به مرور زمان منجر به سردرگمی ذهنی شود. بنابراین، اکنون بیش از هر زمان دیگری اولویت دادن طراح نما باید به تناسب و تعادل بین عناصر محوطه سازی در نمای مسکونی و ویلایی بسیار مهم است.

طراحی نمای ساختمان

طراحی نمای معماری یک ساختمان نقشی اساسی در تعریف هویت آن ایفا می کند و به عنوان یک عنصر حیاتی از جذابیت کلی زیبایی بصری ساختمان عمل می کند. به این دلیل که اولین برخورد کاربران یک ساختمان با نمای آن است که آن را عامل مهمی در شکل دادن به درک کاربری و ارزش آن می کند.

طراحی نمای خارجی ساختمان، داشتن درک عمیق از سبک های مختلف ساخت و ساز، اهداف مورد نظر و طیف متنوعی از موادی که می توان در ساخت نما به کار برد، بسیار مهم است. مهارت یک طراح نما در انتخاب ماهرانه و ترکیب هوشمندانه این مواد نهفته است که منجر به ایجاد طرح نما های منحصر به فرد و از نظر بصری جذاب می شود که با معیارهای خاص حاکم بر طراحی نما برای ساختمان خاص مطابقت دارد.

در طراحی نمای ساختمان، انتخاب مصالح، رنگ‌ها، بافت‌ها و عناصر تزئینی به وسیله ی طراحی نما باید با دقت انجام شود. مصالحی نظیر آجر، سنگ، شیشه، بتن و فولاد می‌توانند بر اساس سبک معماری و ملاحظات زیست‌محیطی انتخاب شوند. همچنین، توجه به جزئیاتی مانند پنجره‌ها، درها، بالکن‌ها و روشنایی بیرونی برای خلق یک نمای جذاب و کارآمد ضروری است.

یکی از چالش‌های اصلی در طراحی نما، ایجاد تعادل بین زیبایی ظاهری و کارکرد عملی است. به عنوان مثال، استفاده از شیشه‌های بزرگ می‌تواند نور طبیعی فراوانی را وارد کند، اما باید راهکارهایی برای کنترل حرارت و حفظ حریم خصوصی نیز در نظر گرفته شود. همچنین، در نظر گرفتن موقعیت جغرافیایی و شرایط آب و هوایی منطقه برای انتخاب مصالح و طراحی کلی نما ضروری است.علاوه بر این، یک  طراحی نمای ساختمان اصولی، باید به عواملی مانند آب و هوای محلی، موقعیت جغرافیایی، محدودیت های بودجه ای تعیین شده توسط کارفرما، و بافت شهری موجود در منطقه توجه شود. عدم یک انتخاب آگاهانه هنگام طراحی نما می تواند منجر به عواقب جبران ناپذیری شود که به طور بالقوه منجر به آسیب قابل توجهی به جذابیت و عملکرد کلی ساختمان می شود.

طراحی نمای ویلا

طراحی نما ویلایی نقشی مهم در افزایش زیبایی شناسی و جذابیت بصری دارد، علاوه بر ظاهر در کیفیت کلی، عملکرد و طول عمر خانه ویلایی تأثیر بسزایی دارد. طراحی نمای ویلا یکی از مهم‌ترین جنبه‌های ایجاد یک خانه رویایی است، چرا که نه تنها بر زیبایی بصری آن تأثیر می‌گذارد بلکه نشان‌دهنده سبک زندگی و شخصیت ساکنان نیز هست. نمای ویلا باید هم با معماری داخلی هماهنگ باشد و هم با محیط اطراف خود در تعادل باشد.

در حالت ایده آل، نمای ویلا باید از همان ابتدا در طراحی پروژه تجسم و ادغام شود. با این حال، در صورت نیاز به تغییر ظاهر ویلا یا انجام تغییرات نما پس از اتمام ساخت ویلا، انتخاب شرکت طراحی و اجرا از اهمیت بالایی برخوردار است. 

در حوزه طراحی نمای ویلا، به ویژه آنهایی که در خارج از مناطق شهری قرار دارند، معماران معمولاً با محدودیت های کمتری مواجه هستند. این آزادی سبب خلاقیت بیشتر و در نهایت طرحی زیبا تر می شود. با سرمایه گذاری در طراحی نمای ویلا سبب افزایش ارزش مالی ملک می شود.

در طراحی نمای ویلا، انتخاب مصالح می‌تواند از آجر و سنگ گرفته تا شیشه و فولاد متغیر باشد، به طوری که هر یک ظاهری منحصر به فرد و جذاب ایجاد کنند. استفاده از المان‌هایی مانند پنجره‌های بزرگ، تراس‌ها، بالکن‌ها و سقف‌های شیب‌دار می‌تواند چشم‌اندازهای زیبا و فضاهای باز را به ویلا اضافه کند. همچنین، ادغام عناصر طبیعی نظیر آب‌نماها، فضاهای سبز و استفاده از گیاهان می‌تواند به نمای ویلا حسی از آرامش و هماهنگی با طبیعت بخشد.

با توجه به اقلیم منطقه، نمای ویلا باید طوری طراحی شود که در برابر شرایط آب و هوایی مقاوم باشد و بهینه‌سازی انرژی را نیز در نظر بگیرد. برای مثال، در مناطق گرم و آفتابی، استفاده از سایبان‌ها و مصالح با عملکرد حرارتی بالا می‌تواند مهم باشد. در نهایت، طراحی نمای ویلا باید ترکیبی از زیبایی، کارایی و تطابق با سبک زندگی ساکنان باشد.

سولات متداول

ابتدا شما از طریق شماره ثبت شده تماس می گیرید یا از طریق پنجره مشاوره درخواست طراحی نمای خود را ثبت می نمایید. با توجه به اطلاعات داده شده در رابطه با شرایط پروژه طراحی نما کارشناسان مبلغ پیشنهادی را به شما ارایه می دهند. قبل از شروع فرایند طراحی نما شما موظف هستید قسمتی از هزینه طراحی را به صورت پیش پرداخت واریز کرده و سپس معماران شروع به طراحی نمای ساختمان یا ویلای شما می کنند.

قیمت طراحی نما در شرکت معماری زال به صورت متراژ یا مساحت نمای پروژه شما محاسبه می شود. اما نکته ی مهم اینجاست که نمی توان برای هر متر طراحی نما عدد ثابت در نظر گرفت و شامل بازه ی قیمتی می باشد.

یک از مهم ترین عامل در این قیمت گذاری خواسته شما از گروه طراحی نمای زال می باشد. قیمت طراحی نمایی که فقط شامل عکس های رندر و نورپردازی باشد با قیمت طراحی نمایی که تمامی به صورت فاز دو با تمامی نکات اجرایی و متر و برآورد باشد بسیار متفاوت است. در نتیجه از طریق تماس با شرکت معماری زال طراحان نما با توجه به شرایط و خواسته شما قیمت طراحی نمای مورد نظر را به شما اعلام خواهند کرد. 

شرکت معماری زال موظف است در کوتاه ترین زمان ممکن، طراحی نما را به کارفرما ارایه دهد اما این نکته را باید در گرفت که زمان طراحی نما به عوامل زیادی بستگی دارد. یکی از این عوامل مهم در زمان ارائه طراحی نما تغییرات جزئی و کلی طرح نما توسط کارفرما می باشد که نمی توان برای آن مقدار دقیقی محاسبه کرد. اما طرح اولیه نما که توسط معماران انجام می شود حداکثر 20 الی 30 روز کاری می باشد.

لازم به ذکر است که اگر بعد از 30 روز کاری شرکت معماری زال به هر دلیلی ناتوان در ارائه طراحی نما با عکس های رندر شد، شرکت معماری زال طبق قرار داد موظف به پرداخت جریمه به کارفرما می شود.

پس از تایید طراحی نما توسط کارفرما از طریق رندرهای گرفته شده از پروژه،با یک پورتفولیو معماری تمامی عناصر و متریال به کار رفته همراه با نقشه های فاز دو و اجرایی در تمامی بخش های طراحی نما ارائه می شود و در صورت لزوم کدهای رنگی برای اجرای دقیق تر طراحی نما در این دفترچه به شما ارایه می شود تا حداکثر دقت در اجرای پروژه نما را به شما بدهد.

در نهایت پورتفولیو طراحی نما از طریق ایمیل یا واتساپ به کارفرما تحویل داده می شود.

شرکت معماری زال با داشتن یک تیم پیمانکاری ماهر و با تجربه برای اجرای انواع نمای ها از جمله نماهای خشک و کرتین وال و همچنین متخصص در انواع رشته های ساختمانی از جمله تاسیسات برق کاری، شاسی کشی و آهن گری و… مفتخر است با بالا ترین کیفیت در نظارت و اجرای طرح نمای شما را انجام دهد.   

مشاوره رایگان برای اطلاعات بیشتر...

در خارج از زمان کاری اطلاعات پروژه خود را وارد کنید. در اسرع وقت، با شما تماس خواهیم گرفت.

ایمیل کنید

support@zalarc.com