از طراحی تا اجرای رویای شما با معماری زال
شرکت معماری زال با بیش از 7 سال سابقه در طراحی و اجرای انواع پروژه های ساختمانی و پیشرو در مدل سازی دقیق برای اجرا با به روز ترین نرم افزارهای معماری،مفتخر به ارایه تمامی خدمات در تمامی شاخه های ساختمانی می باشد.
به دنبال چه سبکی از طراحی نمای ساختمان هستید؟
طراحی نما به سبک گروه معماری زال
طراحی نما متناسب با سلیقه و بودجه شما
بعد از عقد قرار داد طراحی نما با شرکت معماری زال، طراحان و معماران شرکت معماری زال با هماهنگی کارفرما از شرایط پروژه بازدید خواهند کرد تا متر و برآورد دقیق از پروژه بگیرند. ابعاد پنجره ها،ورودی و موقعیت ساختمان عناصری هستند که در طراحی نما بسیار تاثیر گذار می باشند که قبل از شروع طراحی نما باید مورد بررسی قرار گیرند تا طرح نما به صورت دقیق و با نورپردازی ایده آل انجام شود.
بعد از متراژ و برداشت اولیه پروژه، نمای خام یا به اصطلاح هسته نمای ساختمان داخل نرم افزار مدل سازی می شود. مدل سازی نمای خام سبب می شود طرح نهایی نمای ساختمان به صورت دقیق انجام شود همچنین به اجرای بهینه تر نمای ساختمان کمک می کند.
با داشتن نقشه ی مدل سازی نمای خام ساختمان، طراحی 3D نما شروع می شود. طراحی 3D نما شامل متریال های مختلف برای اجرای نما مانند انواع سنگ ها، آجر، ترموود، فلاشینگ با طرح های مختلف که با دقت بسیار بالایی مدل سازی شده اند همراه با یک نورپردازی دقیق و اصولی در طراحی 3D نما استفاده می شوند. طرح نهایی همراه با عکس های رندر در زمان شب و روز برای کارفرما ارسال می شود.در این مرحله کارفرما به صورت نامحدود می تواند هر تغییری در رابطه با طرح نما اعمال کنند.
بعد از تایید طرح 3D نما توسط کارفرما به وسیله عکس های رندر از نما، بنا به درخواست کارفرما طراحی فاز دو نما شروع می شود. در طرح فاز دو نما تمامی نکات و مراحل اجرایی به شماتیک طراحی می شوند. تمامی شاسی کشی ها با ذکر نوع پروفیل، نوع بست های بکار رفته در شاسی کشی و تمامی نکات زیر سازی دیگر برای اجرای دقیق تر نما داخل نقشه ذکر می شود.
نورپردازی در طراحی نما نقش کلیدی دارد. انواع روشنایی هایی که در اجرای نما به کار می رود دارای یک سیسم برقی مناسب می باشد تا برقی که داخل تجهیزات نورپردازی وارد می شود را بتوان کنترل کرد. این سیستم اگر همراه با یک نقشه برق باشد در افزایش سرعت و کیفیت اجرای نما مخصوصا در پروژه های بزرگ تاثیر قابل توجه ای می گذارد.
شرکت معماری زال علاوه طراحی نما، پروژه اجرای نما با داشتن یک تیم مجهز به پیمانکاران با تجربه و حرفه ای تمامی قسمت های مختلف در اجرای نما مانند نازک کاری، بنایی،زیرسازی و برق کاری را نیز بر عهده می گیرد.
تفاوت طراحی ویلا با گروه معماری زال
بازدید و مشاوره رایگان
مدل سازی دقیق طراحی نما
متخصص در تمامی رشته های ساختمان
طراحی 3d نما با بالاترین جزئیات گرافیکی
حداکثر دقت و ایمنی در نظارت و اجرا
متعهد به کارفرما
طراحی نمای ساختمان
طراحی نمای ساختمان برای هر کسی به عنوان نقطه اولیه تعامل که با بنای سازه مواجه می شود عمل می کند. طرح نمای ساختمان تأثیر قابل توجهی بر نحوه درک افراد از کیفیت و مهارت یک پروژه ساختمانی دارد. در چشم انداز ساخت و ساز امروزی، سازندگان به طور فزاینده ای به نقش محوری طراحی نمای بیرونی ساختمان در فرآیند ساخت و ساز و فروش سریع آن پی برده اند. این یک باور عمومی در بین پیمانکاران و سازندگان است که آشنایی با خدمات یک شرکت حرفه ای معماری و طراحی نمای خارجی ساختمان، یک سرمایه گذاری پرسود در صنعت ساختمان سازی است.
طراحی نمای ساختمان اساسا هویت سازه را مشخص می کند که باید با بافت معماری سازه های همسایه هماهنگ باشد. وقتی کسی وارد یک منطقه مسکونی می شود و نگاه خود را به ساختمان های آن می اندازد، مهم ترین و تاثیرگذارترین جنبه ای که توجه او را به خود جلب می کند طراحی نمای ساختمان مسکونی است. نمای ساختمان به عنوان نقطه کانونی هر ساختمان قرار می گیرد و تاثیر بصری و روانی را که به ساکنان شهر می دهد را در بر می گیرد. بنابراین، اذعان به این امر ضروری است که وجود یک طراح نمای ساختمان مسکونی در این میان به یک امر مهم و ضروری در صنعت ساخت و ساز قرار دارد.
در شرکت معماری زال، ما در ساخت نماهای ساختمانی که الزامات سختگیرانه را برآورده می کند و تأیید کمیته های نما شهرداری را کسب می کند، تخصص داریم. ما آماده همکاری با سازندگان محترم هستیم تا تخصص خود را در طراحی نمای مسکونی، اداری و تجاری، متناسب با سلیقه های مختلف در سبک های متنوع ارائه دهیم. برای ارائه نگاهی اجمالی به قابلیت های خود، چند نمونه از طرح های نمای ساختمان را در زیر قرار داده ایم. شرکت معماری زال با سالها تجربه در تمامی مراحل طراحی نمای ساختمان و طراحی بیرونی آماده است تا به عنوان شریک مورد اعتماد شما در دستیابی به زیبایی شناسی معماری قابل توجه خدمت کند.
اهمیت طراحی نمای ساختمان
نمای ساختمان به عنوان هویت اصلی سازه عمل می کند. یک معمار یا سازنده از طریق طراحی نمای ساختمان با دقت زیاد، شخصیت، اصالت و فردیت را به سازه می بخشد. طرح نمای ساختمان باید به طور موثر هدف و عملکرد ساختمان را منتقل کند و در عین حال حس منحصر به فردی را در ناظر القا کند. به عنوان مثال، طراحی نمای بیرونی ساختمان اداری باید با عملکرد مورد نظر ساختمان هماهنگ باشد. علاوه بر این، در نظر گرفتن بافت محیط اطرف ساختمان بسیار مهم است. طراحی نمای خانه در مکان هایی مانند مهرشهر کرج، محله زعفرانیه یا پاسداران نیازمند رویکردی متفاوت نسبت به مناطق سنتی شهر مرکزی است. معماران باید این تغییرات منطقه ای را در نظر بگیرند.
ترجیحات و سبایق شخصی صاحب ملک می تواند تأثیر قابل توجهی بر نتیجه نهایی طراحی داشته باشد. با این حال، این تأثیر ممکن است چالشهایی را در سطح وسیعتر شهری و در حوزه عمومی ایجاد کند، زیرا ممکن است اصول زیباییشناسی را نادیده بگیرد و بافت شهری را مختل کند. بنابراین، ترکیب ترجیحات شخصی بدون توجه به محیط اطراف، نه تنها زیبایی ساختمان ها را افزایش نمی دهد، بلکه به اختلاف بصری نیز کمک می کند. ظاهر هر ساختمان در یک شهر به طور مستقیم بر هماهنگی کلی زیبایی شناختی خیابان ها و میدان هایی که در آن زندگی می کند تأثیر می گذارد.
عوامل زیادی در طراحی نمای بیرونی ساختمان تاثیر دارد. برخی از این عوامل به شرح زیر می باشد:
عوامل متعددی بر طراحی نمای ساختمان تأثیر می گذارد. برخی از این ملاحظات و عوامل عبارتند از:
- تلاش برای جذاب ساختن نمای بیرونی ساختمان از نظر بصری که منعکس کننده زیبایی شناسی معماری باشد.
- اجرای ویژگی های طراحی نمای ساختمان که به عنوان مانعی برای به حداقل رساندن انتقال آلودگی صوتی از محیط اطراف به داخل ساختمان عمل می کند به ویژه برای نمای ساختمان مسکونی.
- به نیاز به صرفه جویی در انرژی در فصول مختلف با ترکیب عناصر طراحی که به جلوگیری از اتلاف انرژی کمک می کند.
- حصول اطمینان از طراحی بیرونی ساختمان برای محافظت در برابر شرایط نامساعد جوی از جمله زلزله، بادهای شدید و بارندگی شدید.
موارد مهم در طراحی نمای خارجی ساختمان
1.طول عمر نمای ساختمان
یک طراحی نمای فریبنده و ماندگار برای یک ساختمان مسکونی باید طول عمر معمولی 30 تا 50 سال داشته باشد. اطمینان از این که زیبایی و ظرافت ساختمان در طول این سال ها کاهش پیدا نکند و از یکنواختی و خستگی بصری در بین ناظران جلوگیری می کند.
2.هماهنگی بافت شهری با طرح نمای ساختمان
هر شهر و محله ای دارای هویت و شخصیت منحصر به فردی است. بی توجهی به معماری شهری موجود در هنگام طراحی نمای بیرونی ساختمان می تواند یکپارچگی تاریخی، زیبایی شناختی و بافتی منطقه را تضعیف کند. از این رو در طراحی نمای خارجی ساختمان باید به بافت معماری شهر و منطقه توجه دقیقی داشت.
3.بودجه طراحی نمای ساختمان
دستیابی به نمای زیبایی شناختی و مقرون به صرفه نیازمند یک رویکرد طراحی برنامه ریزی شده و حساب شده از ابتدا است. تعرفه طراحی نمای ساختمان بر اساس عواملی مانند مصالح استفاده شده و تعداد طبقات متفاوت است. درگیر شدن در یک ارزیابی دقیق و کارشناسانه می تواند به جلوگیری از افزایش غیر ضروری در هزینه طراحی نمای خارجی ساختمان کمک کند.
اصول طراحی نما ساختمان
جذابیت زیبایی بصری نمای ساختمان تأثیر عمیقی بر جذابیت کلی فضای عمومی دارد. در حالت ایده آل، یک ساختمان باید تعادلی بین منحصر به فرد بودن و هماهنگی با محیط اطراف خود برقرار کند. توصیه می شود از خطوط و مصالح موجود در نماهای همسایه الهام بگیرید که به طراح نمای ساختمان اجازه می دهد تا با زبان معماری منطقه طنین انداز شود. هنگام طراحی نمای بیرونی ساختمان، لازم است به جنبه های فرهنگی و بافتی منطقه بپردازید. این عناصر باید به طور یکپارچه با هنر معماری و خلاقیت طراح ترکیب شوند وتا زیبایی نمای بیرونی ساختمان از نظر بصری به اوج برسد.
طراحی نمای ساختمان به عنوان هویت تعیین کننده آن عمل می کند و مهم ترین جنبه جذابیت بصری آن را تشکیل می دهد. این به این دلیل است که اولین برخورد افراد با یک ساختمان معمولاً از طریق نمای ساختمان است که تأثیری ماندگار بر درک آنها می گذارد.
در تلاش برای طراحی نمای خارجی ساختمان، درک عمیق سبک های مختلف ساخت، اهداف و مصالح نما از اهمیت بالایی برخوردار است. هنر یک طراح در انتخاب ماهرانه و ترکیب مصالح مناسب و در عین حال ایجاد فرم های متنوعی است که با معیارهای طراحی نمای ساختمان مطابقت دارد.
علاوه بر این، هنگام شروع کار طراحی نمای ساختمان، باید به عواملی مانند آب و هوای غالب منطقه، موقعیت جغرافیایی، بودجه کارفرما و بافت شهری توجه دقیق داشت. انتخاب نادرست در حین طراحی نمای آپارتمان می تواند صدمات جبران ناپذیری را به یکپارچگی کلی معماری وارد کند.
1.نورپردازی نمای ساختمان
نورپردازی نما نقش اساسی در ایجاد نمای بیرونی ساختمان در شب و روز دارد. در نتیجه، طراحی نورپردازی از اهمیتی برابر با طراحی معماری نما برخوردار است. ایجاد تعادل بسیار مهم است و اطمینان حاصل شود که نور بیش از حد خیره کننده نیست. برداشت اولیه باید اجازه دهد که نما به وضوح قابل مشاهده باشد و نور متعاقباً توجه را به ویژگی های زیبایی شناختی آن جلب کند.
2.پویایی در طراحی نما ساختمان
گنجاندن پویایی در طراحی نمای ساختمان شامل تغییر ابعاد بازشوها، استفاده از مواد مختلف و ادغام عناصر افقی و عمودی است. این رویکرد باعث ایجاد حس روانی و حرکت در نمای ساختمان می شود و جذابیت و زیبایی بصری آن را افزایش می دهد.
3.خوانایی طرح نما ساختمان
خوانایی یک اصل اساسی برای نمای ساختمان های چند طبقه و بلند است. اجتناب از پیچیدگی بیش از حد در طرح نمای ساختمان بسیار مهم است و ترجیح مواد تک رنگ با بافت های مشابه می تواند به بهبود خوانایی کمک کند. استفاده استراتژیک از عناصر برجسته افقی و عمودی می تواند تنوع را بدون یکنواختی زیاد ایجاد کند.
4.سازگاری نمای خارجی ساختمان با اقلیم منطقه
هنگام طراحی نمای ساختمان، توجه به شرایط آب و هوایی منطقه ضروری است. نما به عنوان سپر محافظ ساختمان عمل می کند و نقشی حیاتی در تضمین آسایش ساکنان، به ویژه در شرایط آب و هوایی مختلف ایفا می کند. باید به طور موثر سازه را از تنش های ناشی از تغییر آب و هوا محافظت کند.
5.سازگاری نمای ساختمان با سازه
اطمینان از سازگاری بین ساختار و نما ساختمان برای پایداری بسیار مهم است. فرآیند طراحی نمای ساختمان باید به طور یکپارچه با نقشه کلی ساختمان، با در نظر گرفتن مصالح استفاده شده و ایجاد ارتباط قوی بین نما و سازه اصلی، ادغام شود. ویژگی بارز یک ساختمان خوش ساخت، انسجام یکپارچه بین بدنه، سازه و سقف ساختمان است.
6.مصالح قابل استفاده در نما ساختمان
انتخاب مصالح برای نمای ساختمان در انتقال هدف و هویت آن بسیار مهم است. هنگام طراحی نمای خارجی ساختمان و تصمیم گیری در مورد سبک و مصالح مورد استفاده، ضروری است که ساختار ساختمان و عملکرد مورد نظر در نظر گرفته شود. دو عامل قابل توجه در انتخاب مصالح نما دوام و تاثیر آنها بر وزن بصری ساختمان است.
به طور کلی، دستیابی به یک طراحی نمای جذاب متکی به انتخاب متفکرانه موادی است که رنگ ها و بافت های متنوعی را ارائه می دهند. توجه به جزئیات فنی و ترکیب بندی در ایجاد نمای بیرونی ساختمان از نظر زیبایی شناسی دلپذیر و کاربردی بسیار مهم است.
شناخت سنگ های طبیعی برای طراحی نمای بیرونی ساختمان
سنگ آهک و سنگ های آذرین در واقع نمونه هایی از سنگ های طبیعی هستند که اغلب در نمای ساختمان استفاده می شوند. با این حال، توجه به این نکته ضروری است که این سنگ ها از نظر ویژگی ها و مناسب بودن برای کاربردهای نما متفاوت هستند.
1.سنگ آهک
سنگ آهک یک سنگ رسوبی است که به دلیل زیبایی طبیعی و تطبیق پذیری اش شناخته شده است.
در حالی که سنگ آهک می تواند از نظر بصری خیره کننده باشد و در سبک های مختلف معماری استفاده شود، اما به دلیل استحکام ساختاری بالا شناخته شده نیست.
سنگ آهک اغلب دارای رگه ها و تغییراتی در ترکیب خود است که می تواند آن را برای عناصر باربر در نمای ساختمان کمتر مناسب کند.
چسبندگی آن به نمای ساختمان ممکن است مانند برخی مصالح دیگر قوی نباشد و در انتخاب و نصب سنگ آهک باید دقت شود تا دوام آن تضمین شود.
2.سنگ های آذرین
سنگ های آذرین، مانند گرانیت و بازالت، سنگ های آتشفشانی هستند که به دلیل دوام و استحکام بسیار ارزشمند هستند.
این سنگ ها به دلیل یکپارچگی ساختاری بالا شناخته می شوند و برای کاربردهای تحمل بار و روکش در نمای ساختمان مناسب می باشند.
سنگ های آذرین عموماً دارای خاصیت چسبندگی عالی هستند و آنها را به انتخابی مطمئن برای طراحی های نما با دوام و استحکام تبدیل می کند.
به طور خلاصه، در حالی که سنگهای آذرین و آهک در نمای ساختمان استفاده میشوند، سنگهای آذرین معمولاً به دلیل استحکام و ویژگیهای چسبندگی برتر در مقایسه با سنگ آهک مورد توجه قرار میگیرند، که ممکن است نیاز به مراقبت بیشتری در طراحی و نصب داشته باشد تا از طول عمر آن به عنوان مصالح نما اطمینان حاصل شود.
شناخت طرح های مختلف نمای ساختمان
1.نما ساختمان کامپوزیت
نماهای کامپوزیت نشان دهنده یک رویکرد پیچیده برای نمای بیرونی ساختمان است، که در آن ترکیب چند متریال منجر به نمایی می شود که دارای خواص پایدار تر و متنوع تر از اجزای جداگانه آن است. نماهای کامپوزیت به دلیل توانایی آنها در دستیابی به تعادل بین زیبایی شناسی، عملکرد و کارایی در معماری مدرن بسیار مورد توجه قرار می گیرند.
2.نماس ساختمان شیشه ای
نماهای شیشه ای جایگاه منحصر به فرد و برجسته ای را در معماری معاصر با تعداد روزافزونی از طرفداران به خود اختصاص داده است. شیشه یکی از اجزای ضروری طراحی نمای ساختمانهای مدرن است و معرفی شیشههای انعکاسی انقلابی در رویکرد معماران به طراحی نما ایجاد کرده است.
3.نمای ساختمان آجری
طراحی نماهای ساختمان آجری دارای جذابیت نوستالژیک و پیوندی با معماری سنتی است که بسیاری از گوشه های جهان ما را زیبا کرده است. استفاده از آنها در نماهای معاصر برگرفته از میراث معماری گذشته است.
4.نمای ساختمان رومی
سبک رومی دز طراحی نمای ساختمان اغلب از سنگ های طبیعی و گاهی سیمان استفاده می شود. سبک طراحی کلاسیک آنها شخصیت منحصر به فرد و زیبایی شناختی را به ساختمان می بخشد.
4.نمای بتن اکسپوز ساختمان
استفاده از بتن اکسپوز در طراحی نمای ساختمان اخیرا انتخاب به انتخاب بسیاری از معماران تبدیل شده است. بتن اکسپوز به سطوح بتنی اطلاق می شود که صاف و صیقلی باقی می مانند و به آن هیچ پوشش اضافی اعمال نمی شود. کیفیت و ظاهر بتن نقش اساسی در سازه های معماری دارد. در برخی موارد برای دستیابی به طرح و ابعاد مورد نظر، قطعات بتن آرمه در کارخانه ها پیش ساخته می شوند. پانل های بتنی پیش ساخته، که در طرح های مختلف موجود است، در میان معمارانی که سبک های مدرن را می پذیرند، مورد علاقه قرار گرفته اند.
5.نمای ساختمان بایرامیکس
بایرامیکس ملات تزئینی است که به طور گسترده در طراحی نمای ویلا ها استفاده می شود. بر خلاف نماهای ساخته شده از سنگ طبیعی، ملات بایرامیکس از سنگ های گرانیت و رزین های طبیعی و مصنوعی تشکیل شده است. این به عنوان یک پوشش همه کاره مناسب برای نماهای خارجی و داخلی عمل می کند و ظاهر سنگی تزئینی را به مواد مختلف مانند شیشه، رنگ، چوب، سیمان و غیره می بخشد.
6.نما ساختمان چوبی
نماهای چوبی اغلب دارای ترمووود هستند، ماده ای که علیرغم معرفی نسبتاً اخیر آن در برخی مناطق، در نمای ساختمان محبوبیت پیدا کرده است. ترمووود مزایای متمایز ارائه می دهد و جایگاه خود را در طرح های معماری مدرن پیدا کرده است.
سبک های طراحی نمای ساختمان
طراحی نمای ساختمان با توجه به سبکهای مختلف معماری میتواند بسیار متفاوت باشد. هر سبک، ویژگیها و المانهای منحصر به فرد خود را دارد که به ساختمانها هویت و جذابیت خاصی میبخشد. عوامل زیادی می تواند به انتخاب سبک طراحی ساختمان از جمله کاربری ساختمان، شرایط اقلیمی و موقعیت زمین احداث ساختمان و سلیقه کارفرما همگی می توانند در انتخاب سبک طراحی نمای خارجی ساختمان تاثیر گذار باشند.
در ادامه به برخی از سبکهای معروف طراحی نمای ساختمان اشاره میکنیم:
1.طراحی نمای ساختمان کلاسیک و نئو کلاسیک ویا رومی
گنجاندن عناصر متمایز و منحصر به فرد در طراحی نمای ساختمان می تواند ظاهری چشمگیر و منحصر به فردی به آن بدهد. سبک طراحی نمای رومی از معماری رومی الهام می گیرد که با ستون های مجلل و عناصر تزئین شده مشخص می شود. این رویکرد طراحی اغلب به عنوان طراحی نمای نئوکلاسیک شناخته می شود. گنجاندن ستون های ساخته شده از مواد مختلف، همراه با استفاده از سنگ و چوب، به جذابیت زیبایی شناسی ساختمان کمک می کند.
برای دستیابی به ساختمانی با این سبک طراحی خاص، جذب مشاوران طراحی نمای خارجی ساختمان با تجربه و حرفه ای ضروری است. شرکت معماری زال در ایجاد نماهایی که اصول طراحی نئوکلاسیک یا رومی را در بر می گیرد، مشاوره رایگان ارائه می دهد و تضمین می کند که ساختمان ها را به شخصیتی منحصر به فرد و از نظر بصری فریبنده تبدیل می کند.
2.طراحی نمای ساختمان مدرن
طراحی نمای ساختمان مدرن از اصول معماری امروزی پیروی می کند که از سبک نما کلاسیک متفاوت است. در نمای ساختمان های مدرن، تزیینات زینتی به حداقل می رسد و عناصر به کار رفته اشکال ساده تر و به دور از هرگونه پیچیدگی را نشان می دهند. طراحی نمای مدرن ساختمان جدیدترین پیشرفتها در معماری را در بر میگیرد و از مواد پیشرفته و متنوع الهام میگیرد تا به نتایج نوآورانه و از نظر بصری جذاب دست یابد.
در طراحی نمای بیرونی ساختمان مدرن، طیف وسیعی از مصالح ساختمانی نه تنها برای افزایش زیبایی ساختمان بلکه برای آغشته کردن آن به یک هویت متمایز استفاده می شود. موادی مانند شیشه، مواد کامپوزیت و فلزات در طرحهای جدید و زیبا به کار میروند که ظاهری مدرن و آینده نگر را ارائه میدهند. علاوه بر این، ادغام تکنیک های نورپردازی پیشرفته، از جمله رنگ ها و روش های مختلف، ابعادی باشکوه و پویا به نمای ساختمان می بخشد.
یکی از مزایای قابل توجه طراحی نمای مدرن پتانسیل آن برای مقرون به صرفه بودن است. بسته به متریال اولیه انتخاب شده، هزینه طراحی نمای مدرن می تواند در مقایسه با سایر سبک های معماری مقرون به صرفه تر باشد و آن را به گزینه ای جذاب برای بسیاری از پروژه ها تبدیل کند.
3.طراحی نمای ساختمان مینیمال
طراحی مینیمالیستی سبکی است که با تأکید بر سادگی و رد تزئینات غیر ضروری مشخص می شود. در حالی که ممکن است در ایران علاقه مندان زیادی نداشته باشد، این رویکرد طراحی بر انتخاب محدودی از مواد متکی است و فرم های ساده و واضح را به عنوان اصول اصلی طراحی خود در اولویت قرار می دهد.
4.طراحی نمای ساختمان سبک تلفیقی
طراحی نمای ساختمان تلفیقی که اغلب در ساختمانهای اداری و تجاری به کار میرود، شامل ادغام مواد مختلف مانند شیشه، سنگ و کامپوزیت است. چیزی که این سبک طرح نمای ساختمان را متمایز می کند، انعطاف پذیری آن در استفاده از طیف وسیعی از مواد است که امکان ترکیب های خلاقانه را فراهم می کند. با ترکیب امواج و طرح های پیچیده در نمای ساختمان، می توان جذابیت زیبایی شناختی آن را به میزان قابل توجهی افزایش داد.
طراحی نمای ساختمان تجاری
در طراحی نمای تجاری، جذابیت بصری هم از نظر فرم و هم از نظر رنگ از اهمیت بالایی برخوردار است. ورود به یک نمای تجاری باید خوشایند باشد و انتخاب متریال و سبک طراحی بیرونی از اولویت های اصلی در فرآیند کلی طراحی نما محسوب می شود. ایجاد ظاهری جذاب و جذاب برای جلب توجه مشتریان بالقوه و افزایش جذابیت کلی فضای تجاری کلیدی است.
چه عواملی در انتخاب سبک طراحی نمای ساختمان مهم است
کاربری مورد نظر از یک ساختمان نقش اساسی در تعیین سبک طراحی مناسب نمای ساختمان دارد. به عنوان مثال، در مورد یک ساختمان اداری که ظاهر و آکوستیک بودن بسیار مهم است، طراحی نمای ترکیبی اغلب توصیه می شود. مواد کامپوزیت انعطاف پذیری را برای ایجاد برجستگی ها و فرورفتگی های مناسب در نما ارائه می دهند و جذابیت بصری آن را افزایش می دهند. علاوه بر این، موادی مانند سیستمهای شیشه یا دیوار پردهای میتوانند از انعکاس و شکست نور استفاده کنند و ویژگیهای طراحی خاصی را که معمار در نما بر آن تاکید کرده است، برجسته کند.
موقعیت ساختمان نیز تأثیر بسزایی در انتخاب سبک طراحی نمای بیرونی ساختمان دارد. ملکی که در یک خیابان اصلی واقع شده است ممکن است به رویکرد متفاوتی در مقایسه با یک خیابان فرعی نیاز داشته باشد. برای ساختمان های اداری واقع در امتداد معابر برجسته، طراحی نمای مدرن اغلب برای جلب توجه و همسویی با بافت شهری توصیه می شود.
علاوه بر این، برای برخی از ساختمانهای اداری و تجاری قابل توجه، اختصاص فضای کافی برای نصب و قرار دادن تابلوها در نما بسیار مهم است. این توجه تضمین می کند که ساختمان به طور موثر به هدف مورد نظر خود عمل می کند و امکان نام تجاری یا شناسایی واضح و برجسته را فراهم می کند.
به طور خلاصه، کاربری مورد نظر از یک ساختمان، موقعیت مکانی آن و نیاز به علامت گذاری، همگی تأثیر عمیقی در انتخاب یک طراحی نمای مدرن مناسب دارند. طراحی متناسب با این عوامل می تواند منجر به نمایی شود که نه تنها الزامات عملکردی را برآورده می کند، بلکه با محیط اطراف هماهنگ می شود و به اهداف زیبایی شناختی و ارتباطی خود می رسد.
ضوابط پیشنهادی طراحی نما توسط کمیسیون طراحی شهری:
کمیته دیدگاه کمیسیون طراحی شهری معیارهای خاصی را برای هدایت و ارزیابی طراحی نمای ساختمان تعیین می کند. این معیارها کمک می کند تا اطمینان حاصل شود که نمای ساختمان ها در منظر شهری از اصول خاصی از زیبایی شناسی، عملکرد و هماهنگی شهری پیروی می کنند. در اینجا برخی از معیارهای کلی تعیین شده توسط کمیته آمده است:
- عملکرد ساختمان را در نظر بگیرید
عملکرد مورد نظر ساختمان (به عنوان مثال، مسکونی، اداری) باید در طراحی نمای ساختمان در نظر گرفته شود. برای نماهای مسکونی، استفاده از مصالح کامپوزیت ممنوع است.
- انتخاب متریال در طرح نمای ساختمان
ترجیحاً در طراحی نمای بیرونی ساختمان نباید بیش از دو نوع متریال استفاده شود، با ترجیح رنگهای غالب روشن و ملایم (مانند سفید، کرم، شیری). از رنگ های غیر معمول یا تند باید اجتناب کرد.
- مصالح بادوام
مصالح نمای ساختمان باید از دوام و کیفیت بالایی برخوردار باشند تا از طول عمر و ظاهر ساختمان اطمینان حاصل شود.
- سنگ و آجر
سنگ ها باید با اسکوپ در نمای خارجی ساختمان اجرا شوند و در صورت استفاده از آجر از تسمه مخصوص استفاده شود.
- شیشه و کاهش صدا
معملا شیشه ساده ترجیح داده می شود و اما در مناطق پر رفت و آمد برای کاهش آلودگی صوتی باید از پنجره های دو جداره استفاده شود.
- رنگ های ثابت
قاب های پنجره و اجزای نمای ساختمان تا زمانی مجاز هستند که با رنگ نمای اصلی مطابقت داشته باشند.
- ورودی
فضای ورودی ساختمان باید به وضوح تعریف شده و دعوت کننده باشد، که اغلب دارای یک عقب گرد در نقشه معماری باشد.
- تناسب و تعادل
طراحی نما باید به تناسب و تعادل خطوط ریتم افقی و عمودی غالب توجه داشته باشد که به ظاهری زیبا کمک می کند.
این معیارها به راهنمایی معماران و طراحان در ایجاد نماهایی کمک می کند که نه تنها در خدمت اهداف عملکردی خود هستند، بلکه به طور مثبت به محیط شهری کمک می کنند و با اصول زیبایی شناسی، دوام و هماهنگی با محیط اطراف هماهنگ هستند.
اجرای نمای ساختمان :
اجرای نمای ساختمان گامی مهم در جان بخشیدن به طرح های معماری است. انتخاب مصالح نمای ساختمان و روش های نصب می تواند تاثیر قابل توجهی بر ظاهر نهایی و عملکرد ساختمان داشته باشد. معمولاً سه روش اصلی برای اجرای طرح نمای ساختمان وجود دارد:
1.اجرای طراحی نما ساختمان با ملات سیمان
روش نصب مصالح نمای ساختمانی با استفاده از ملات ماسه سیمان یک رویکرد سنتی است که هم مزایا و هم معایب را دارد:
مزایای:
- این روش می تواند به کاهش خطا در مواردی که ممکن است نمای ساختمان ها در حین اجرا به طور کامل در یک راستا قرار نگیرند، کمک کند. استفاده از ملات امکان تنظیم و تراز را فراهم می کند.
- مصالح نمای ساختمانی نصب شده با ملات ماسه سیمان، اتصال محکمی به دیوار اصلی ساختمان ایجاد می کند و خطر ریزش یا جابجایی مصالح را کاهش می دهد.
معایب:
- یکی از اشکالات قابل توجه این است که دوغاب یا ملات مورد استفاده در این روش می تواند نما را در طول زمان کثیف نشان دهد و برای تمیز نگاه داشتن آن نیاز به تعمیر و نگهداری دارد.
- در مقایسه با برخی از روش های نصب مدرن، مانند پانل های پیش ساخته یا دیوارهای پرده، روش سنتی مبتنی بر ملات کندتر است و به طور بالقوه جدول زمانی ساخت و ساز را طولانی تر می کند.
- این روش ممکن است به تخصص زیادی نیاز نداشته باشد، که منجر به احتمال خطاهای کاری بیشتر می شود، زیرا می تواند توسط کارگران با تجربه کمتر اجرا شود.
انتخاب استفاده از ملات ماسه سیمان برای نصب نما باید بر اساس الزامات و محدودیت های خاص پروژه با در نظر گرفتن عواملی مانند زیبایی شناسی، جدول زمانی ساخت، بودجه و در دسترس بودن نیروی کار ماهر باشد. در حالی که ممکن است محدودیتهای خود را داشته باشد، روشی قابل اجرا و آزمایش شده برای ساخت نمای ساختمان در بسیاری از پروژهها باقی میماند.
اجرای نمای خشک:
روش اجرای نمای خشک چندین مزیت را ارائه می دهد و در پروژه های ساختمانی مدرن به طور فزاینده ای محبوب است. در اینجا ویژگی ها و مزایای کلیدی روش نمای خشک آورده شده است:
- نصب نمای خشک از پیچ و مهره های مخصوص و ریل های تعبیه شده برای اتصال ایمن مصالح ساختمانی استفاده می کند. این بست ها امکان اتصال دقیق و مطمئن را بدون نیاز به ملات یا دوغاب می دهند.
- در روش نمای خشک بر خلاف روش های سنتی از ملات یا دوغاب استفاده نمی شود و در نتیجه نمای تمیز و بدون ملات ایجاد می شود.
- این روش می تواند خواص عایق صوتی و حرارتی ساختمان را افزایش دهد و به بهبود آسایش و بهره وری انرژی کمک کند.
- نماهای خشک را می توان با سرعت بیشتری نصب کرد زیرا نیازی به نصب داربست ندارند. این سرعت و سهولت اجرا آن را به یک انتخاب رایج برای ساختمان های بلند تبدیل کرده است.
- نصب نمای خشک کمترین ضایعات ساختمانی را ایجاد می کند و باعث ارتقای پایداری و کاهش اثرات زیست محیطی می شود.
- سیستم های نمای خشک امکان تعمیر و جایگزینی آسان تر مواد آسیب دیده را فراهم می کند و طول عمر و نگهداری نما را تضمین می کند.
- طیف وسیعی از مواد، مانند پانل های سنگی، صفحات کامپوزیت، خاک رس و موارد دیگر را می توان در روش نما خشک استفاده کرد که انعطاف پذیری طراحی و گزینه های زیبایی را ارائه می دهد.
- در حالی که پرسنل متخصص برای نصب نمای خشک ترجیح داده می شوند، آموزش کارگران ساده امکان پذیر است و مجموعه نیروی کار موجود برای این روش را گسترش می دهد.
روش نمای خشک برای پروژه هایی که سرعت، کارایی، عایق کاری و پایداری مهم هستند مناسب است. سازگاری آن با مواد مختلف و سهولت نسبی آموزش کارگران آن را به انتخابی جذاب برای پروژه های ساختمانی معاصر تبدیل کرده است.
اجرای نما با استفاده از چسب:
روش استفاده از چسب مخصوص برای اتصال مصالح ساختمانی به نما دارای مزایا و ملاحظات منحصر به فردی است:
- انتخاب چسب حیاتی است و باید بر اساس مشخصات فنی مصالح نمای ساختمانی مورد استفاده باشد. انتخاب صحیح چسب نیازمند دانش فنی و مهندسی برای اطمینان از اتصال ایمن و بادوام است. چسب های الاستیک اغلب برای به حداقل رساندن حرکات ارتعاشی کاشی و آجر استفاده می شود.
- این روش معمولاً شامل استفاده از بستر گچ سیمانی روی دیوار است که مصالح ساختمانی آغشته به چسب روی آن نصب می شود. بسیار مهم است که سطح پشتی مواد را قبل از چسباندن به دیوار به طور یکنواخت با چسب بپوشانید.
- یکی از مزایای کلیدی این روش پتانسیل افزایش طول عمر نمای ساختمان است. این چسب یک پیوند قوی و پایدار بین مواد و زیرلایه ایجاد می کند و دوام نمای ساختمان را افزایش می دهد.
- نظارت موثر توسط یک مهندس برای اطمینان از تراز و تسمه مناسب در هنگام نصب ضروری است. تسمه نادرست می تواند منجر به نفوذ آب به پشت مصالح شود و به طور بالقوه باعث یخ زدگی و جدا شدن مصالح نما از سازه ساختمان شود.
در مجموع، روش استفاده از چسب تخصصی برای نصب نما مزایایی از نظر طول عمر و دوام دارد. با این حال، نیاز به انتخاب دقیق چسب، تکنیک های کاربردی مناسب و نظارت دقیق برای اطمینان از اتصال موفقیت آمیز و طولانی مدت مصالح ساختمانی به نما دارد.
قیمت طراحی نمای ساختمان
عوامل متعددی بر قیمت طراحی نمای ساختمان تاثیر می گذارد. این عوامل مجموعاً تعرفه و هزینه طراحی نمای ساختمان را تعیین می کنند.
برخی از مسائل چشمگیر در قیمت طراحی نمای ساختمان عبارت اند از:
سبک ساختمان
مواد اولیه
اندازه و ابعاد نماس ساختمان
حق الزحمه پیمانکاران و عوامل فنی
سبک طراحی نمای خارجی ساختمان (نمای مدرن، کلاسیک، ترکیبی یا سنتی) مهمترین عامل در تعیین قیمت تمام شده نما می باشد. علاوه بر سبک، متریال به کار رفته، اندازه نمای ساختمان از دیگر عواملی هستند که بر قیمت نهایی طراحی نماس ساختمان تأثیر می گذارند.
هزینه ای که صرف طراحی یک نمای مناسب می کنید در نهایت به نفع کارفرما خواهد بود. زیرا باعث صرفه جویی در هزینه های پیش بینی نشده احتمالی می شود.
طراحی نما دارای 3 فاز است و در نهایت طرحی برای تصویب و اخذ مجوز از شهرداری تهیه می شود. بر اساس برآوردها و بررسی قیمت مصالح و دستمزد، کل هزینه طراحی براساس متر مربع ساختمان است.
به خاطر داشته باشید که تمامی هزینه های طراحی نما تقریبی هستند و ممکن است بسته به شرایط بازار متفاوت باشند. جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان در خصوص طراحی نمای ساختمان با مشاورین شرکت معماری زال تماس حاصل فرمایید.
طراحی نمای ساختمان مدرن
بدیهی است که غالبا برای طراحی ویلا به جز برپا کردن عمارت اصلی، نیاز به ساخت و ایجاد محوطه سبز در اطراف آن را نیز خواهیم داشت تا ماهیت و هویت ویلا شکل بگیرد.
برای ساخت ویلا حتما باید پلان به شکل کاملا مهندسی شده، مانند هر سازه دیگری ایجاد گشته و پس از آن عملیات اجرایی از جمله گودبرداری و سایر موارد به انجام برسد. در نظر داشته باشید که بررسی وضعیت خاک پیش از گودبرداری و اضافه کردن سازه نگهبان به شکل لازم، حتما باید به شکل کاملا مهندسی و اصولی، پیاده سازی شود.
با توجه به شرایط جغرافیایی و سلیقه و خواست مشتری، نوع الگو طراحی ویلا لاکچری و مصالح لازم در ساخت و ساز آن تعریف شده و مطابق همان الگو پیش خواهد رفت.
در گام بعدی اسکلت عمارت ویلا برپا شده و ساخت و ساز پیش می رود. همین طور ایجاد تاسیسات، لوله کشی ها، اضافه کردن سقف کاذب، سیم کشی و … از مراحل بعدی ساخت و ساز ویلا لاکچری به حساب می آیند و باید در هر مرحله نسبت به سبک دکوراسیون داخلی ساختمان ویلا لاکچری توجه کافی را مبذول داشت.
چیزی که در ساخت ویلا باید حتما مورد توجه قرار گیرد، فاصله گرفتن از الگوی ساخت و ساز شهری و آپارتمانی است. در ساخت چنین عمارت هایی، نیازمند جریان دادن روح طبیعت و متفاوت ساختن این بناها با ساختارهای شهری هستیم تا همان حال و هوای جذاب و دوست داشتنی به وجود بیاید.
هدف از ، طراحی یک فضای امن و راحت، مطابق سلیقه و نیاز شما، درست مانند محل زندگیتان و حتی به مراتب راحتتر و ایدهآلتر است. برای طراحی و ساخت ویلا ابتدا باید یک نقشه بردار، مرکز ثقل ساخت ویلا و ایدهای مختلف را در نظر بگیرد و در گام بعدی، بعد از اینکه مجوز لازم برای ساخت ویلا گرفته شد؛ مرحله گودبرداری، پیادهسازی اسکلت ساختمان تا دکوراسیون داخلی ویلا انجام گیرد. در واقع شما هنگامی که تصمیم به ساخت ویلا میگیرید باید تمام جوانب را بسنجید، انتظاراتی که از یک خانه ویلایی دارید از جمله زمانهایی که میخواهید در آنجا بگذرانید، افرادی که ممکن است همراه شما باشند، ایدئالهایی که از یکخانه لوکس و راحت دارید.
شما در طراحی ویلا و باغ ویلا، تمام آنچه که دوست دارید و همه کم و کاستیهایی که ممکن است در محل زندگی دائم شما وجود داشته باشد را در نظر میگیرید، و بر اساس این نیازها و خواستهها که به طراح ویلا منتقل میکنید، طرح اولیهای از ویلا شما تشکیل میشود.
اینکه ویلای شما چه سبکی داشته باشد، برای مثال طراحی ویلا مدرن یا ویلای کلاسیک و دوبلکس یا فلت بودن آن با توجه به نیازهای شما و شرایط مالی و بودجه تخصیصیافته شما در این امر تعیین میشود.
شما هستید که تصمیم نهایی را میگیرید؛ پس بهتر است قبل از مراجعه به طراح ویلای مجرب و متخصص، لیستی از همه آنچه که میخواهید در ویلای مدرن شما باشد و حتی چیزهایی که در منزل ندارید و دوست دارید که در ویلا باشد تهیه کنید.
این موارد میتواند مواردی چون استخر، شومینه، روفگاردن، باشگاه خانگی، اتاق لباس، آشپزخانه کثیف، بار، میز بیلیارد، تی وی روم، اتاقخواب مستر و اتاقخواب مهمان باشد که بیشتر در خانههای آپارتمانی امروز، با فضاهای محدود و انبوهسازی مجتمعها، از این موارد بیبهره هستیم.
مراحل صفر تا صد طراحی ویلا یا نکات طراحی ویلا چیست؟
انتخاب زمین ویلا در موقعیت مکانی مناسب
درست است که لوکیشن زمین باتوجهبه خواست شماست، اما پیش از تهیه زمین باید به یکسری نکات توجه داشته باشید; مثلاً نزدیکی زمین به مراکز خدماتی یا حتی مغازه و سوپرمارکت و همینطور به مرکز درمانی محلی و از لحاظ سیلخیز بودن، خطر بهمن و سایر این موارد نیز باید به آن توجه داشت. پس از این مسائل باید به دوری از آلودگیهای صوتی و زیست محیطی نیز توجه کرد.
بررسی وضعیت زمین ویلا قبل از طراحی ویلای شما
عموماً اکثر زمینهای غیرشهری دارای ناهمواری هستند و یا اینکه در شیب واقع شدهاند. پس نیازمند آن هستیم که با کمک طراحان و نقشهبرداران، نقشه از توپوگرافی و ابعاد زمین تهیه شود و سپس سایت پلان ویلا تعریف میشود. زمین خود را در زندهترین فضاهای آن منطقه انتخاب کنید. از مکانهای دورافتاده و منزوی و خالی از سکنه دوری کنید. زمین را در خیابان اصلی و با عرض حداقل 16 متر انتخاب کنید.
از زمینهایی که در دامنه هستند و یا دارای آبهای زیرزمینی هست پرهیز کنید؛ و بهتر است در مناطقی باشد که نزدیک به یک مکان عمومیمانند درمانگاه، مسجد و غیره باشد.
بررسی و برآورد هزینههای ساختوساز ویلا و قیمت تمام شده ویلا
با این وجود که در نهایت بودجه شما و آنچه را که برای طراحی و ساخت ویلا خود در نظر گرفتهاید، همه جوانب را تحتتأثیر قرار میدهد، اما شما با در جریان گذاشتن متخصصین و مشاوره با آنها میتوانید، بهترین تصمیم ممکن را باتوجهبه شرایط خاص خود اتخاذ کنید. البته باید بدانید که برای داشتن یک ویلای مدرن (به فرانسوی و انگلیسی: villa) راحت و زیبا و کارآمد نیاز به صرف هزینههای زیاد نیست. ویرا طرح اسپرلوس با خلاقیت و تجربه کافی بهترینها را برای شما عزیزان تهیه میکند.
بررسی و تعیین نسبت سازه ویلا به فضای باز
طراحی نمای ساختمان کلاسیک
بدیهی است که غالبا برای طراحی ویلا به جز برپا کردن عمارت اصلی، نیاز به ساخت و ایجاد محوطه سبز در اطراف آن را نیز خواهیم داشت تا ماهیت و هویت ویلا شکل بگیرد.
برای ساخت ویلا حتما باید پلان به شکل کاملا مهندسی شده، مانند هر سازه دیگری ایجاد گشته و پس از آن عملیات اجرایی از جمله گودبرداری و سایر موارد به انجام برسد. در نظر داشته باشید که بررسی وضعیت خاک پیش از گودبرداری و اضافه کردن سازه نگهبان به شکل لازم، حتما باید به شکل کاملا مهندسی و اصولی، پیاده سازی شود.
با توجه به شرایط جغرافیایی و سلیقه و خواست مشتری، نوع الگو طراحی ویلا لاکچری و مصالح لازم در ساخت و ساز آن تعریف شده و مطابق همان الگو پیش خواهد رفت.
در گام بعدی اسکلت عمارت ویلا برپا شده و ساخت و ساز پیش می رود. همین طور ایجاد تاسیسات، لوله کشی ها، اضافه کردن سقف کاذب، سیم کشی و … از مراحل بعدی ساخت و ساز ویلا لاکچری به حساب می آیند و باید در هر مرحله نسبت به سبک دکوراسیون داخلی ساختمان ویلا لاکچری توجه کافی را مبذول داشت.
چیزی که در ساخت ویلا باید حتما مورد توجه قرار گیرد، فاصله گرفتن از الگوی ساخت و ساز شهری و آپارتمانی است. در ساخت چنین عمارت هایی، نیازمند جریان دادن روح طبیعت و متفاوت ساختن این بناها با ساختارهای شهری هستیم تا همان حال و هوای جذاب و دوست داشتنی به وجود بیاید.
هدف از ، طراحی یک فضای امن و راحت، مطابق سلیقه و نیاز شما، درست مانند محل زندگیتان و حتی به مراتب راحتتر و ایدهآلتر
طراحی نمای ساختمان تجاری
بدیهی است که غالبا برای طراحی ویلا به جز برپا کردن عمارت اصلی، نیاز به ساخت و ایجاد محوطه سبز در اطراف آن را نیز خواهیم داشت تا ماهیت و هویت ویلا شکل بگیرد.
برای ساخت ویلا حتما باید پلان به شکل کاملا مهندسی شده، مانند هر سازه دیگری ایجاد گشته و پس از آن عملیات اجرایی از جمله گودبرداری و سایر موارد به انجام برسد. در نظر داشته باشید که بررسی وضعیت خاک پیش از گودبرداری و اضافه کردن سازه نگهبان به شکل لازم، حتما باید به شکل کاملا مهندسی و اصولی، پیاده سازی شود.
با توجه به شرایط جغرافیایی و سلیقه و خواست مشتری، نوع الگو طراحی ویلا لاکچری و مصالح لازم در ساخت و ساز آن تعریف شده و مطابق همان الگو پیش خواهد رفت.
در گام بعدی اسکلت عمارت ویلا برپا شده و ساخت و ساز پیش می رود. همین طور ایجاد تاسیسات، لوله کشی ها، اضافه کردن سقف کاذب، سیم کشی و … از مراحل بعدی ساخت و ساز ویلا لاکچری به حساب می آیند و باید در هر مرحله نسبت به سبک دکوراسیون داخلی ساختمان ویلا لاکچری توجه کافی را مبذول داشت.
چیزی که در ساخت ویلا باید حتما مورد توجه قرار گیرد، فاصله گرفتن از الگوی ساخت و ساز شهری و آپارتمانی است. در ساخت چنین عمارت هایی، نیازمند جریان دادن روح طبیعت و متفاوت ساختن این بناها با ساختارهای شهری هستیم تا همان حال و هوای جذاب و دوست داشتنی به وجود بیاید.
هدف از ، طراحی یک فضای امن و راحت، مطابق سلیقه و نیاز شما، درست مانند محل زندگیتان و حتی به مراتب راحتتر و ایدهآلتر است. برای طراحی و ساخت ویلا ابتدا باید یک نقشه بردار، مرکز ثقل ساخت ویلا و ایدهای مختلف را در نظر بگیرد و در گام بعدی، بعد از اینکه مجوز لازم برای ساخت ویلا گرفته شد؛ مرحله گودبرداری، پیادهسازی اسکلت ساختمان تا دکوراسیون داخلی ویلا انجام گیرد. در واقع شما هنگامی که تصمیم به ساخت ویلا میگیرید باید تمام جوانب را بسنجید، انتظاراتی که از یک خانه ویلایی دارید از جمله زمانهایی که میخواهید در آنجا بگذرانید، افرادی که ممکن است همراه شما باشند، ایدئالهایی که از یکخانه لوکس و راحت دارید.
شما در طراحی ویلا و باغ ویلا، تمام آنچه که دوست دارید و همه کم و کاستیهایی که ممکن است در محل زندگی دائم شما وجود داشته باشد را در نظر میگیرید، و بر اساس این نیازها و خواستهها که به طراح ویلا منتقل میکنید، طرح اولیهای از ویلا شما تشکیل میشود.
اینکه ویلای شما چه سبکی داشته باشد، برای مثال طراحی ویلا مدرن یا ویلای کلاسیک و دوبلکس یا فلت بودن آن با توجه به نیازهای شما و شرایط مالی و بودجه تخصیصیافته شما در این امر تعیین میشود.
شما هستید که تصمیم نهایی را میگیرید؛ پس بهتر است قبل از مراجعه به طراح ویلای مجرب و متخصص، لیستی از همه آنچه که میخواهید در ویلای مدرن شما باشد و حتی چیزهایی که در منزل ندارید و دوست دارید که در ویلا باشد تهیه کنید.
این موارد میتواند مواردی چون استخر، شومینه، روفگاردن، باشگاه خانگی، اتاق لباس، آشپزخانه کثیف، بار، میز بیلیارد، تی وی روم، اتاقخواب مستر و اتاقخواب مهمان باشد که بیشتر در خانههای آپارتمانی امروز، با فضاهای محدود و انبوهسازی مجتمعها، از این موارد بیبهره هستیم.
طراحی نمای سنگ ساختمان
بدیهی است که غالبا برای طراحی ویلا به جز برپا کردن عمارت اصلی، نیاز به ساخت و ایجاد محوطه سبز در اطراف آن را نیز خواهیم داشت تا ماهیت و هویت ویلا شکل بگیرد.
برای ساخت ویلا حتما باید پلان به شکل کاملا مهندسی شده، مانند هر سازه دیگری ایجاد گشته و پس از آن عملیات اجرایی از جمله گودبرداری و سایر موارد به انجام برسد. در نظر داشته باشید که بررسی وضعیت خاک پیش از گودبرداری و اضافه کردن سازه نگهبان به شکل لازم، حتما باید به شکل کاملا مهندسی و اصولی، پیاده سازی شود.
با توجه به شرایط جغرافیایی و سلیقه و خواست مشتری، نوع الگو طراحی ویلا لاکچری و مصالح لازم در ساخت و ساز آن تعریف شده و مطابق همان الگو پیش خواهد رفت.
در گام بعدی اسکلت عمارت ویلا برپا شده و ساخت و ساز پیش می رود. همین طور ایجاد تاسیسات، لوله کشی ها، اضافه کردن سقف کاذب، سیم کشی و … از مراحل بعدی ساخت و ساز ویلا لاکچری به حساب می آیند و باید در هر مرحله نسبت به سبک دکوراسیون داخلی ساختمان ویلا لاکچری توجه کافی را مبذول داشت.
چیزی که در ساخت ویلا باید حتما مورد توجه قرار گیرد، فاصله گرفتن از الگوی ساخت و ساز شهری و آپارتمانی است. در ساخت چنین عمارت هایی، نیازمند جریان دادن روح طبیعت و متفاوت ساختن این بناها با ساختارهای شهری هستیم تا همان حال و هوای جذاب و دوست داشتنی به وجود بیاید.
سوالات متداول طراحی نمای ساختمان
ابتدا شما از طریق شماره ثبت شده تماس می گیرید یا از طریق پنجره مشاوره درخواست طراحی نمای ساختمان مورد نظر خود را ثبت می نمایید. با توجه به اطلاعات داده شده در رابطه با شرایط پروژه طراحی نمای خود کارشناسان مبلغ پیشنهادی را به شما ارایه می دهند. قبل از شروع فرایند طراحی نما شما موظف هستید قسمتی از هزینه طراحی را به صورت پیش پرداخت واریز کرده و سپس معماران طراحی نمای ساختمان مدرن شما را شروع می کنند.
قیمت طراحی نمای ساختمان در شرکت معماری زال به صورت متراژی یا مساحت نمای پروژه شما محاسبه می شود. اما نکته ی مهم اینجاست که نمی توان برای هر متر طراحی نما عدد ثابت در نظر گرفت و شامل بازه ی قیمتی می باشد.
یک از مهم ترین عامل در این قیمت گذاری بررسی خواسته و شرایط شما از گروه زال می باشد. قیمت طراحی نمایی که فقط شامل عکس های رندر و نورپردازی باشد با قیمت طراحی نمایی که تماما به صورت فاز دو با تمامی نکات اجرایی و متر و برآورد باشد بسیار متفاوت است. در نتیجه از طریق تماس با شرکت معماری زال طراحان نمای ساختمان را با توجه به شرایط و خواسته شما قیمت طراحی نما را به شما اعلام خواهند کرد.
شرکت معماری زال موظف است در کوتاه ترین زمان ممکن، طراحی نمای ساختمان را به کارفرما ارایه دهد اما این نکته را باید در نظر گرفت که زمان طراحی نمای ساختمان به عوامل زیادی بستگی دارد. یکی از این عوامل مهم در زمان ارائه طراحی نما تغییرات جزئی و کلی طرح نمای ساختمان توسط کارفرما می باشد که نمی توان برای آن مقدار دقیقی محاسبه کرد. اما طرح اولیه نمای ساختمان که توسط معماران انجام می شود حداکثر 20 الی 30 روز کاری می باشد.
لازم به ذکر است که اگر بعد از 30 روز کاری شرکت معماری زال به هر دلیلی ناتوان در ارائه طراحی نمای ساختمان شما شد، شرکت معماری زال طبق قرار داد موظف به پرداخت جریمه به کارفرما می شود.
پس از تایید طراحی نمای ساختمان توسط کارفرما از طریق رندرهای گرفته شده از پروژه،با یک پورتفولیو معماری تمامی عناصر و متریال به کار رفته همراه با نقشه های فاز دو و اجرایی در تمامی بخش های طراحی نما ارائه می شود و در صورت لزوم کدهای رنگی برای اجرای دقیق تر طراحی نما ساختمان در این دفترچه به شما ارایه می شود تا حداکثر دقت در اجرای پروژه نما را به شما بدهد.
در نهایت پورتفولیو طراحی نما ساختمان یا ویلا از طریق ایمیل یا واتساپ به کارفرما تحویل داده می شود.
شرکت معماری زال با داشتن یک تیم پیمانکاری ماهر و با تجربه برای اجرای انواع نما ها از جمله نماهای خشک و کرتین وال و نما های سنگی و سیمانی، متخصص در انواع رشته های ساختمانی از جمله تاسیسات برق کاری، شاسی کشی و آهن گری و… مفتخر است با بالا ترین کیفیت در نظارت و اجرای طرح نمای ساختمان شما را انجام دهد.
مشاوره رایگان برای اطلاعات بیشتر...
در خارج از زمان کاری اطلاعات پروژه خود را وارد کنید. در اسرع وقت، با شما تماس خواهیم گرفت.
تماس بگیرید
745 29 29 0919
واتساپ پیام دهید
745 29 29 0919
تلگرام پیام دهید
745 29 29 0919
ایمیل کنید
support@zalarc.com